dijous, 16 d’abril del 2009

Brand New Joguet!

Be, hui no hi ha update del Gauntlet, ja que he dedicat els ratos lliures que tenía a... comprar una PSP! 8D

Ja feia temps que li tenia ganes, sobre tot per a jugar a emuladors, al doom, al quake... Ho vaig parlar amb JDes i me va asesorar un poc. El cas es que ahir vaig anar a ModCenter, que allí te actualitzen el firmware i tot... i el tio me diu que les PSP que tenen no son piratejables. Jo ja sabia que la PSP 3000 no es podia encara, pero allí vaig vore PSP 2000...

Al arrivar a casa vaig investigar i resulta que segons el firmware que duen no es pot encara, per a ser exactes l'ultim firmware piratejable es el 3.95. Es pot saber, aproximadament, quin firmware te la consola mirant la etiqueta de la caixa. Si la lletra es menor que G, es pot piratejar. La G potser si o poster no, i més avant no es pot. Pareix que Sony, desde nadal o per ahí segons me va dir el de ModCenter, nomes serveix versions G o superior.

La veritat es que no tenia ganes de calfarme el cap, així que ja m'havia fet a la idea de esperar i comprar la GP2x Wiz. Pero mira, este matí, quan he anat al OpenCor a comprar les rosquilletes he vist que tenien PSPs. Tenien una 3000, una 2000 G i una 2000 que venia amb el Lego Indiana Jones que no es veïa la versió (al ser un pack, du una caixa recobrint la caixa de la consola i el joc).

He tornat al curro i he investigat, i després de vore varios casos que deien que eixe pack duia una versió F, he anat i l'he comprat. Efectivament, era una F amb firmware 3.90.

A hora de dinar he anat a dur la PSP a ModCenter per a que li canviaren el firmware. La veritat es que esperava que tindria que deixar-la un dia, o inclus una setmana... pero nomes entrar el tio me diu "vaya, has encontrado una F", ha tret una bateria gorda i una memory stick, a apretat dos botons, m'ha fet el ticket (30€ de piratejar, que li anem a fer), i pis pas, ja estava apanyadeta. Pos millor.

Al tornar he provat el Lego Indiana... La puta! Tots els UMDs tarden esta eternitat en carregar?? m'ha recordat a la época del spectrum. Després he provat el Quake i el Rise Of The Triad, tot va de boles.

Externament la esperava mes boniqueta, respecte als acavats. La pantalla pareix que estiga encastrada, i a les vores de la pantalla la pintura pareix que estiga un poc com a gotes, com mal pintada... pero be, després de vore els acavats de un iPhone o iPod Touch... :-)

Seguidament he vist que es pot desenvolupar amb SDL... així que en uns dies faré els primers experiments, i algún port de jailgame caurà.

Be, content amb la compra. Realment la vull per jugar en la sobretaula al sillo amb Mariola, i no tindre que marginarme al estudi si vull jugar (la DS no dona pa molt).

Ale, demà seguim programant.

2 comentaris:

  1. Ale, felicitats!

    No sabía que haguera PSP-2000 que no es pogueren piratejar amb la bateria pandora. Menos mal que aquell et va aleccionar be. Pos res, a traure-li suc que la PSP es una bestia molt burra, encara que ja comence a vore's velleta, que la pobra es del 2005.

    No oblides que tens un parell de megamans interesants per a probar :)

    ResponElimina
  2. Si, els megamans cauràn. La consola jo ja tenia en ment comprarla quan passaren els anys i s'abaratara, com mai ha sigut una consola que volguera especialment...

    Ara a disfrutar-la un poc :-)

    ResponElimina