dijous, 2 d’abril del 2009

Portes i tamany d'habitacions

Ahir no vaig poder escriure abans d'anar-me'n a casa, el blogger este no anava be, i en casa ja va ser impossible ficar-se cara al comp.

Vaig estar implementant els tamanys variables d'habitació, així com les portes.


Cada eix pot ser de 8 tiles, 6, 4 o 2, excepte l'altura, que sempre es de 4 tiles.


Encara que la lògica de les portes ja està pràcticament implementada, no es pot vore res perque encara no he fet gràfics per a elles, a part de tampoc tindre habitacions per les que caminar (l'habitació usada fins ara estava montada a mà desde el codi.

Respecte a les habitacions, funcionaràn de la següent forma: Cada habitació tindrà sis referències a portes, una per cada costat (est, oest, nord, sud, dalt i baix. Si està a -1 no hi ha porta, en altre cas durà a l'habitació amb el número indicat. A més, les portes est, oest, nord i sud tenen altura (0, 1, 2 o 3). Cada habitació també té un flag que especifica si el piso mata al tocarlo.
respecte als gràfics, cada habitació nomes te una referència a un "tileset".

Cada tileset especifica:
- El tile del piso
- Els tiles de les parets per a cada tamany de paret i si te porta o no
- Els tiles de les portes

Es un sistema que restringeix més la varietat de gràfics, pero es que quan més genèric tot més se perd uno fent mil coses. Si ho tinc més arreplegadet me centre més i no tarde una eternitat (o no l'acave). Per lo demés, també usarà menys memòria per a guardar els mapes.

Hui intentaré dedicar-me a fer grafics i l'editor.

1 comentari:

  1. Carai, cada volta té més bona pinta :)
    Els pocs grafics que tens ja son una passada :)~

    ResponElimina