dijous, 30 d’abril del 2009

Pregunta a tots: API per a JailGames

M'agradaria que m'ajudareu a pensar una API xula per a fer jailgames, al estil de les que feiem per als jocs de pascal, tipo Grafix o DirectMon. Les APIs que fan falta són de video, de audio, de teclat/ratoli/pad i de red. Cregueu que faria falta definir algún grup de funcions més com a API?

Les de só i red son les mes clares que tinc. La de video es la que més m'interessa que me comenteu com la farieu, o qué cregueu que deuria incloure.

Tampoc es questió de matar-se i, per perea, no fer res. Prefereixc no escriure lo que per ara tinc pensat per a no influenciar-vos.

Es més, potser cregueu que no fa falta crear APIs per damunt de SDL, que ja es una api. En realitat jo ho he estat fent per a siga més facil fer certes coses i amb molt menys codi, millor per a començar i fer un joc ràpidament, pero perdent posibilitats.

Ale, espere respostes.

2 comentaris:

  1. JailDoctor dixit: "potser cregueu que no fa falta crear APIs per damunt de SDL, que ja és una API."

    Jo no tinc experiència amb l'ús de SDL, per tant no sé com de complexe pot ser, per a una persona que gairebé ha programat jocs, usar directament estes llibreries.

    Sí és cert que la setmana passada vaig estar mirant un poc (compilant els exemples) les llibreries que hi ha per a programar per a la Nintendo DS i vaig veure que existeix DevKitPro com a llibreria oficial (no sé exactament si és la oficial o que però s'entén) i després està PAlib, que és una llibreria que usa a DevKitPro per a que tot siga més fàcil.

    Pense que el símil és paregut, no?

    Per tant pense que sí que faria falta una API per damunt de SDL. Potser això ens anime a més d'un a fer alguna cosa algun dia.

    ResponElimina
  2. Si, la idea es eixa. Una llibreria que permeta començar fàcil i ràpidament a fer jocs.

    Ara falta definirla.

    ResponElimina