divendres, 12 de març del 2010

Menus i tal

Vaja, ahir no vaig escriure res. Be, he completat la sequència del logo i els ninotets fent de les seues i la pantalla del menú.


Com podeu vore, al igual que amb el Arounders, ja no apareix el logo de ICEKAS, sino el de JailGames (que continue provant nous models. Aquest, encara que en el shot no es veu, te una xicoteta animació al principi).

Coses que queden:
 - La piràmide secreta i la seua intro.
 - Gestionar el personatge secret (que encara que està tot preparat encara no està activada la forma de desbloquejarlo)
 - La sequència de credits del final

A part, implementaré una pausa, similar a la del Arounders, que també s'active al perdre el foco la finestra.

Per altra part, el JDes m'ha demanat d'implementar un guardar estat de la partida per a poder continuar quan vullgues per on ho deixares.

No se si la setmana que ve podre avançar algo d'este joc, ja que me ficaré al 100% en un xicotet projecte comercial, basat en aquest joc precisament, i que m'he ficat com a data limit per a arrivar al estat "code complete" fins final de la setmana que ve. Ja aniré parlant d'aquest projecte també. I de fet, necessitaré beta testers, si algú realment està interessat en ajudar-me. El joc es per al iPhone, pero l'estic desenvolupant en el PC, pel que quasi tot el proces de beta testing es podrà fer en PCs.

Be, ja conte més...

1 comentari:

  1. Per la meua part, si codi (tant d'AEE com del comercial que vas a fer) són easy-compileibols en linux puc fer-te de beta tester...

    Encara que esta setmana ho tindré xunguet... si no pot ser amb este joc doncs per a un altre pots comptar amb el master... ;)

    ResponElimina