dimecres, 4 de març del 2009

Arounders releasat!

Ale, ja he releasat la primera versió per a Windows. Podeu descarregarla des d'ací.

Si trobeu algún poll podeu informar d'ell des d'ací. Supose que hi haurà mil, perque no l'he provat seriament, sobre tot en les sequències.

Espere pujar les versions per a Linux i Mac entre esta nit i demà. El codi font també el pujaré demà.

Be, espere que algú el jugue un poc :-)

ACTUALITZACIÓ 19:23: Ja està disponible la versió per a MacOSX. Podeu descarregarla del mateix lloc.

ACTUALITZACIÓ 07:09 del día següent: Ja està disponible la versió per a Linux de 64 bits. Podeu descarregarla del mateix lloc. La de 32 bits, si no passa res, esta vesprada.

8 comentaris:

  1. Gonna baixar-it now!

    Per cert, que estava ja cantant el 'main theme' nomes de pensar que anava a baixar-me el joc. Ja que has passat les cançons a mp3, podries releasar la BSO? En la meua biblioteca de iTunes quedarà de boles al costat de la BSO del Oblivion i Street Fighter IV :D

    ResponElimina
  2. Pos ara no se com reproduir-ho pero en la primera fase el contador de stopers s'ha quedat en '0 ' en lloc de '00'.

    I molaría accedir al menu ESC quan està la pausa posà :)

    Ie, estic super-alemmingat. M'he tornat loco pa saber com fer que el stoper tornara a anar xD

    ResponElimina
  3. No puc reproduïr lo del "0 ". Te pasa sempre, encara que reinicies el joc?? O ha sigut algo esporadic, després de fer ves-a-saber-el-que?

    Lo del menu durant la pausa es una feature que jo tambe vull ;-), pero no volia retrasar mes el release.

    Molaria tindre estos comentaris en el bug tracker (siguen polls o peticions de noves features), pero si vos fa perea ja els apunte jo.

    ResponElimina
  4. Ale, reproduït. I es un poll k-poll. Exemple: Tenim 1 parar, fiquem un arounder (arounder A) a picar, mentres pica li encuem una accio parar, abans que acave de picar parem altre arounder (arounder B) (i es fica la accio a 0). Quan el arounder que estava picant acava, executa la accio parar (no mira que ja no en queden), i decrementa el comptador (que al no poder mostrar el número 255, mostra la gorrinà eixa).
    Ara la pregunta es: Donat este cas, que deuria fer? no permetre al arounder B que execute la acció? o que el arounder A quan acave i trobe que ja no queden accions no faça res i au?

    ResponElimina
  5. Depen ... mmm... havia pensat primer en que qui primer fa la acció se la queda i l'altre ja no la podría fer. Pero també he pensat (igual son els dos casos que has dit) que quan encues accions, decrementes el numero de accions disponibles. Si finalment no es fan (canceles o .. mmm . palma el arounder?) que es recuperen. (faltaria vore si per palmar seria interesant tornarles o pedreles)

    ResponElimina
  6. Joder quin puto aire, segur que si probe el joc s'envolen tots els arounders...

    Per cert, recordeu instal·lar les dependències i tota la pesca. Jo he tingut que instal·lar:

    $ sudo apt-get install libsdl-mixer1.2

    L'he pogut executar ok! Ja el probaré tomorrow.

    ResponElimina
  7. Eso, que al final ahir no vaig postejar. La versió de Linux requereix baixar les seguents dependencies (encara que pillant alguna de elles les encadena totes): libsdl1.2, libsdl-image1.2 y libsdl-mixer1.2.
    En la versió de Windows ja he inclos les DLLs necessaries, i en la de Mac, la veritat es que no estic segur, pero vegent que l'executable ocupa 3 Mb, pos va a ser que ja ho te tot.

    ResponElimina