dimarts, 3 de març del 2009

Sequències

Hui he estat debatint-me amb mi mateix sobre si fer una serie de modificacions al codi per a soportar millor les expansions i, a més, acostarme mes a com serà el codi del Arounders HD, o símplement fer lo justet i acavar el joc, i deixar tot això per al Arounders HD. Al final he decidit lo segon. I fer lo justet es traure les sequències fora del codi.

Per tant, he repensat un poc el tema de les sequències. En primer lloc, he vist que puc carregarme dos o tres clases específiques i usar el SequenceController per a tot. En segon lloc, he fet un quick & dirty editor de sequències per a que siga facil i rapid fer els guions de les sequències. Amb tot açò fet, ja he avançat algunes sequències. A aquest ritme podria tindre la Release Candidate per a Windows demà per la vesprada, la de Mac i Linux supose que per la nit.


Per altra part, he creat un compte en Google Code. Ahí deixaré el programa per a baixar-lo, a més del codi font per a qui li interese. Mola perque també te un "bug tracker", que pot resultar útil. Demà, després de l'ultima revisió de codi, pujaré la versió 1.0 i començaré a dur un control de versions (que per ara anava tot arreu).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada