diumenge, 29 de març del 2009

Patman i més

Be, arriva el cap de setmana i es fa més dificil trobar temps. Be, com sempre, es té temps per al que se vol, perqué matinar si que he matinat per a vore la F1. Aixó si, la F1 es pot vore amb el xiquet en braços, pero programar no (snif...).

De totes formes, el desenvolupament del Patman no ha estat parat. El divendres li vaig pegar una bona ullada al sistema i vaig vore que no està tan mal. El poll causant de quasi tots els mals de cap ve de la forma en que procese les colisions.

Vaig a canviar el sistema un poc. Ara cada objecte, al moures en certa direcció comprovarà colisions amb tots els demés. Si troba una colisió amb un objecte directament no es mou, pero "l'espenta". Després, haja colisionat o no amb eixe objecte, pasa al següent, i així amb tots.

Espentar va a ser igual que amb el Batman de Jon Ritman. Quan un objecte espenta a altre, el que fa es encendre-li un flag on s'indica el sentit de l'espenta. Quan li toque a eixe objecte ser procesat, comprovarà els seus flags i intentará moures, fent el mateix que l'altre objecte. En principi, no vaig a tindre en compte forces, per simplificar el model (el Batman no te en compte forces, de totes formes).

Amb aquest sistema les espentes poden tindre una especie de retard, depenent de l'ordre de procesament dels objectes (but then again, al Batman li pasa lo mateix). Amb aquesta simplificació espere tindre un motor més estable sobre el que, si vull, fer ampliacions i tal.


En otro orden de cosas, he decidit que el Bryndiana siga una trilogia, en la qual cada joc serà d'un estil diferent:

Bryndiana Juan And The Fucking Machine (tentative title)
- To be announced
- Motivation: Serà tipus arcade de plataformes.
- Synopsis: Una extranya màquina esta fent coses rares a l'altra punta de la UPV. Bry, la fama del qual com a expert en aquest cap es mondialment reconeguda, serà requerit per a anar e investigar els aconteixements.

Bryndiana Juan And The Riot Of The Jail (tentative title)
- To be announced
- Motivation: Serà tipus Double Dragon, Golden Axe, i similar.
- Synopsis: La Jail ha sigut presa per Saucs i altres maleantes d'eixa calanya. Bry (amb l'ajuda opcional de Usufondo) tindrà que recuperarla a base de calbots.

Bryndiana Juan And The Quest For The Lost Comp (tentative title)
- In production
- Motivation: Serà el que tenía pensat, tipus Prince Of Persia.
- Synopsis: Falta una hora per obrir les Jails. Bry i Fondy veuen que s'ha estropeat un comp de la Jail y Bry ha d'anar a buscar-ne altre de reemplaç al magatzem, situat en les profunditats de les catacombes que s'extenen per baix de la UPV. Els ràcanos dels administradors de la UPV no li ficaràn les coses fàcils, pero Bry no deixarà la seua Jail sense un comp. Té una hora!

1 comentari: