dimarts, 17 de març del 2009

United Colors Of Patman

Ja estem com sempre... de quin color faig a Patman? Que opineu? (encara que siga algun color o combinació que no estiga en la captura)

3 comentaris:

  1. Buenas.

    Joer, quin canvi :D

    Supose que si en el "Super Street Fighter II Turbo HD Remix (2008)" (arf arf arf) que te sprites a 1080p encara fan el trick de canviar les paletes per als trajes, no vas a ser tu menos, no?

    O es massa complicat a estes altures anar canviant colorets? O dic perque podría servir per a (a banda de donar a triar traje) mostrar diferents estats de Patman, cas de que este puga tindre'n.

    Be, i com supose que diras NO a tot lo anterior, mmm, pos numerantlos de esquerra a dreta i de dalt a baixm m'apanyen tots menos el 1, 8, 10 i 11. Es a dir, els dels caps verd, gris i grocs. Ei, pero per dir algo pq la veritat tots molen :D

    ResponElimina
  2. Per cert, que ahir no ho vaig comentar per perea de fer-ho desde el ipod, pero no m'he enterat massa be de lo dels tiles de Patman. El que si que vaig recordar era el mal de cap de fer els mapes del vell. Pero mira que molava els tricks i els grafics (que ara recorde la currà) que teniem.

    Si els trobes podríes posar algun shot (en cas de que ja haja acabat el NDA, clar) ;)

    ResponElimina
  3. A mi, seguint la numeració del JailDesigner, el que més em mola és el 2. Es sembla més a Batman (hi havia una versió de Batman amb eixos colors).

    L'1 i 7 semblen mascotes del Joventut de Badalona, el 3 Spiderman i el 4 un altre superheroi, no recorde ara quin, potser Flash. Estos els descartaria.

    També em molen el 6 i el 12, la resta no.

    O siga, em molen el 2, 6 i 12.

    ResponElimina