dilluns, 2 de març del 2009

Nivells provats

Ale, ja están tots els nivells provats. La veritat es que la dificultat dels nivells es un poc aleatòria, amb nivells dificils massa prompte i nivells molt facils pel final. Al final he fet un parell de reparacions que ningú notarà. Per lo demés, els nivells es queden com estàn, facils o dificils.

Ja nomes queden les sequències, però estic pensant soltar-vos una beta ja. Total, el joc ja está complet, sols que les sequències no es veuen. Clar, depen de si hi ha demanda...

Respecte a la música, estic pensant en pasar els midis a mp3 i així me desfaig dels problemes que me donen en Mac (i probàblement en Linux). A més, així aguantarà millor el temps, ja que reproduïr midis cada vegada es més complicat en els comps de hui en dia. S'escoltaràn exàctament like el original, no dependré dels instruments midis de cada comp i me donarà menys problemes. Això sí, ocuparà prou mes espai. Pero total, que son 3Mb hui en dia? Que penseu al respecte?

Per altra part, ja he començat a disenyar el "Arounders: You killed his brothers" Expansion Pack. Ja contaré alguna coseta mes avant.

3 comentaris:

  1. Pense que l'opció del mp3 (o del ogg) es millor que treballar amb els midis ( principalment per que no tens una casa de tarjetes de so on pugues posar-li a una "The best to play Arounders" XD) i així sonarà igual en tots els comps.
    Respecte a la release, si no tens "oficial beta testers" molaria mes traure release candidates que betes, que les seqüencies siguen el premi a pasar-te X fases.

    ResponElimina
  2. Be, clar, a estes altures de beta res, seria una RC. Pero no he entes molt be la frase. En el joc definitiu les seqüencies ja son un premi per pasarte 5 fases.

    ResponElimina
  3. iee, he entrat al bazar de la xbox live este matí i encara no estava la demo pa baixar :)

    Jo preferisc les cançons en no-midi i que sonen en tots els llocs like el compositor va idear i no like campanetes.

    ResponElimina