divendres, 20 de març del 2009

Brand new infraestructura

Ale, els managers ja estàn funcionant. Mola, ara es prou simple carregar gràfics i pintarlos, i al tindre OpenGL per baix puc fer un montó de coses xules, com invertir, rotar, etc... sense afegir cost considerable. Respecte a la música ja ho vaig deixar ben xulet. I respecte a teclat/ratolí/pad, ara ho he deixat mes boniquet.

La veritat es que ha quedat molt facil i sucoset per a fer jocs, així que demà escriuré un tutorial per a començar a trastejar si voleu (realment ja he començat el tutorial, pero com encara no està acavat, pos simplement ho anuncie).

Respecte al Patman, hui no l'he avançat. Demà potser deixe el motor funcionant. Ho tinc tan repensat que es quasi escriure-ho de una sentada. El cas es que també m'he encapritxat en passar el Patman antic a SDL, pero segurament m'espere a tindre el motor del Patman nou funcionant.

Respecte al Bryndiana, que fa temps que no dic res. Vaig estar dos o tres dies planejant-ho tot. El joc en sí, desde el punt de vista de la programació, es molt simple, prou més que el Patman. La dificultat es en les animacions ultra-suaus. Primer vaig pensar en ficar al del Prince of Persia i ja el repitnaria com a Bry, pero quedava fatal. Despres se me va ocorrer agafar els gràfics del Flashback, pero canvien prou. A més, es molt diferent del Prince Of Persia, molt mes restringit. I jo vull el saboret del Prince. Així que al final he decidit... lo més dificil.

Vaig a usar la tècnica del Rotoscoping per a filmarme a mi mateix vestit like Bryndiana, treure els frames i repintar la animació, like es va fer amb el Prince Of Persia. No se si quedarà be, pero al menys ho intentaré. El que mes em preocupa es el motion blur quan me fique a correr i botar, que amb la merda camareta que tinc dubte que puga aconseguir frames clars, pero ja ho vorem. En quan tinga algo ho poste per ací, segur que al menys serà divertit ;-)

Eso, que estem (estavem) en falles, i tinc 4 o 5 dies de vacances (ja en duc dos) i estic aprofitant pa fer cosetes de eixes. He escrit la API en OpenGL, estic pintant animacions del Patman, escrivint el tutorial, vaig a fer lo del Bry... Seguiré informando...

2 comentaris:

  1. Mmmmm... això del rotoscoping deu molar...

    Gonna vore si trobe info per a fer uno casero :D

    Tu d'on has tret la info?

    ResponElimina
  2. Aaaahhh, mariquita, de vacances. Això ho explica tot. Jo estic aci barallant-me passant 11 cables per una canaleta per a que despres facen interferencies like si hagueren tirat un impuls electro-magnetic d'eixos del starcraft ...
    Cagon l'ou, 2 hores de feina perdudes. Gonna sopar mentre llig les news, incluides per supost, estes :)

    ResponElimina