dimarts, 10 de març del 2009

Futur JailGame

Be, com ja vaig dir ahir, el cuerpo me pide fer altre jailgame. Ací vos fique als candidats:

Patman
Basat en: Batman de Ocean
Patman va ser un projecte que començarem entre el JailDesigner i jo. Vam fer enormes progresos, amb una animalada de grafics i pantalles fetes, pero problemes de base amb el codi que vaig fer i una pobre jugabilitat ens van desanimar i es quedà sense releasar. Quasi el començaria desde zero, refent els gràfics amb la persepctiva corregida, millorant les animacions i revisant molt la jugabilitat. Podría aprofitar el disseny dels mons que ferem i les músiques, encara que igual m'ho repense i el planteje més paregut al batman original.

Job's Quest
Basat en: The Wall
No crec que molts conegau este joc, pero a mi me viciaba prou en la seua època. Un alien ha de anar per un pasillo esquivant les trampes que es va trobant sense caure a l'aigua. La versió seria prou pareguda pero amb Job (el bitxo de Pepe el Pintor) de protagonista.

Fray Botijo
Basat en: Teenage Mutant Ninja Turtles
Encara que este joc, en un principi, anava a estar basat en La Abadía del Crimen, prompte me'l vaig replantejar i vaig decidir fer-lo més com el de les tortugues ninja que jo jugava en el meu primer PC.

Bryndiana Juan
Basat en: Prince of Persia
D'aquest joc vaig traure un previo el día del meu aniversari fa la tira de anys, després ja no vaig continuar amb ell.

JailBattle, Usufondo: Beyond the Jail, nanoMachines, SpeedJailers, CalculinDoom o les mil versions de sequèla del AEE en principi queden fora, cada una per diferents raons.

¿Que opineu? ¿Quin jailgame vos agradaria vore fet (inclus si no està en la llista)?

1 comentari:

  1. Personalment em molaria el Bryindiana Juan, ja que em recorda més aquells temps de jail i a un gran joc com és el Prince of Persia original.

    No cal dir que el personatge és una mescla d'Indiana Jones i Juan (Bry) el vigilant de la jail, i això motiva més XDDD

    ResponElimina