dimecres, 11 de març del 2009

New JailGames

Be, en vista de la massiva afluència de comentaris a l'anterior post, he decidit dur dos projectes: Bryndiana Juan, a petició del MasterJail, i PatMan, perque li tinc ganueles.

En el cas del Bryndiana, serà molt paregut al Prince of Persia. De fet, l'animació del personatge la vaig a calcar, no tinc ganes de currarme una animació tan completa desde zero. Serà un prince of persia amb saboret jailer.

En el cas del PatMan, va a ser prou mes paregut al Batman que el Patman que començarem el JailDesigner i jo.

Bàsicament, el que tinc ganes es de programar jailgames, no de pegarme el curro amb gràfics i històries, per això no vaig a desviar-me molt dels jocs originals.

Per altra part, amb aquestos dos projectes aniré fent un seguiment major des d'ací, parlant més de la estructura interna dels jocs i releasant versions beta cada x temps.

Respecte a la expansió del Arounders, no tinc presa. Duc un mes amb Arounders i tinc ganes de desintoxicar-me un poc.

2 comentaris:

  1. Ai, ai! ja estic ací. Si es que no dones temps per a contestar les enquestes XD. Dels jocs anteriors a mi me molaria també el brindiana juan. Això si, veient xots de les tortugues se m'acorregut que el que me molaria fer, encara que no tinc temps, es com un gaunlet en xarxa i/o local multijugador. Clar que igual a tu no t'abellix jejeje.
    La idea seria triar a algun jailer dels X (no es 10 (no es 2 en binari) en romà) disponibles i avançar pels diferents nivells fins arribar a la jail. Cada fase tindria un monstre final. Per començar poden haber 5 escenaris, la cafeteria, el jardinet, els pasillos de la facultat, l'exterior i la jail. Cada jailer podria tindre estadistiques tipo RPG vida, magia i nivell. Cada increment de nivell se li pot pujar la vida, la magia i/o incrementar el nivell de la magia. Per a arribar al monstre s'haurien de resoldre diferents puzzles que anaren obrint portes. El personatges poden anar a l'escola a recarregar energia si van a un lloc concret del joc pot ser l'inici de la fase o un lloc que hagen de trobar. Bé ahí tens un esborrany d'idea per si te mola.
    Altre projecte es un buble buble estilo jailer com un que vaig començar fa temps pero que no vaig acabar.

    ResponElimina
  2. uff, ahir vaig poder llegir la entrada per rss offline, pero ja no vaig tindre temps de vinde a contestar.

    Obviously, a mi m'agradaria vore el Patman acabat i celebre la idea de que ara isquen mes releases i parles mes del codi.

    I espera que torne a tindre la casa i la feina en ordre, que m'aclarisca un poc, que vull pegar-li de valent al arounders. Que ara vaig mal de temps lliure i el resurgir dels jailgames mereix ser disfrutat amb calma i en bones condicions

    ResponElimina