dilluns, 30 de març del 2009

Poc que dir

Pos eso, hui tinc poc que dir. No es que no haja fet res, pero es que estic en un moment de canvis en el codi i primer vull tindre clares les coses.

Joer, son quatre línies de codi mataes, pero lo que costaràn de parir... En realitat, el problema es intentar fer-ho tot bonic i genèric. Si haguera començat a escriure like loc, a part de que serien moltes més linies de codi ja estaria de sobra fet, pero crec que val la pena pensar ben pensades les coses per anar guanyant soltura en fer bones sol·lucions. Total, sent projectes personals m'ho puc permetre.

2 comentaris:

  1. De vegades val la pena escriure el codi malament per a poder vore amb mes claredat on estan les bones idees per a fer-ho com deu mana.

    Pero be, tu ho sabras millor que jo, que pa aixo programes en la feina, programes en casa i fins i tot programes el video (redoble de tambors i plat)

    ResponElimina
  2. Com ja va dir Fred Brooks en el seu llibre The Mythical Man-Month (molt recomanable, podeu descarregar el PDF d'aci si vos interesa), i Bal1 ho tenía com a peu de pàgina de la seua antiga "Bal1 HoPe": "Contemple desecharlo; de todos modos tendrá que hacerlo".

    ResponElimina