dilluns, 23 de març del 2009

Tutorial i tal

Al final el tutorial no està releasat per tres motius:

1.- Les clases no estàn apenes provades. Se me va ocorrer fer una coseta i fallaba. Primer vull tindre un joc funcionant sobre eixes clases i després les release. Supose que això serà al llarg de esta setmana, que espere acavar (i començar) el gros del codi del Patman.

2.- Ahir el nano estava malet i el vaig tindre en braços fins anar a momir. Com encara no he apres a escriure en els peus, pos ha tingut que esperar la cosa. Està, no obstant, començat: Instalació De SDL En Windows. Hui li afegiré com crear un projecte SDL nou i amb aixó ja estarieu preparats per fer qualsevol cosa. I en uns dies vos passe les clases que use jo.

Hui tinc la sensació de que serà un dia productiu...

NOTA: De vegades me pregunte qui llig açò. Sé que el JDes, JGamer i el Master ho lligen perque de quan en quan deixen un comentari, pero me preguntava perqué ningún altre jailer ha donat senyals de vida:
A) Directament, no lligen el blog (snif...)
B) Lligen el blog, pero en la seua agitada vida no hi ha temps per a comentar!
C) Lligen el blog, pero no saben comentar
D) Lligen el blog, pero els fa perea comentar perque no tenen un compte

O inclus alguna opció rara com:
E) No lligen el blog, pero no els fa perea comentar perque sí tenen un compte.

1 comentari:

  1. Tu tranquil. El blog es per a qui el segueix i en este cas, per a qui te interes en fer algo en SDL o refer algún JailGame.

    Ale, pa tu hui día productiu, pa mi día infernal, que me l'he demanat lliure pa baixar al Ikea de Murcia a comprar 'cuatre cosetes mes' aixi que fins la nit.

    ResponElimina