dijous, 19 de febrer del 2009

Arounders supervitaminados

Ale, els arounders ja saben escalar, fer escaleres, pasareles i tirar cordes.


Respecte a les escaleres, me falta que no reboten quan arriven a una escalera per darrere. Es una funcionalitat que vaig afegir cap al final del desenvolupament del Arounders clasic perque sino en nosequina fase me fotia.

Respecte a les pasareles, he canviat la forma en que funcionen. Abans s'activava l'acció nomes pulsar el botó. Com no li trobe massa trellat, he fet que s'active al trobar un precipici. Hi havia alguna fase que contava amb tindre que activar la pasarela en l'ultim moment per a superarla. Ja vorem si la retoque o que.

Respecte a la corda, l'acció està acabada, el que me falta es que els Arounders pujen i baixen per ella.

Una vegada estiguen totes les accions, faré el efecte eixe de pixels volant quan se trenquen parets o explota un arounder, i faré que els arounders que arriven a la meta se compten com a arrivats, i que si arrivats = necesaris acave el mapa, i que si... be, tota eixa xicoteta lògica interna que farà que el modul del joc en sí estiga acavat, i ja puga ficarme amb menus i sequencies.

Això em recorda que estava pensant fer que si en algún moment de la fase ja es imposible guanyar (perque no queden prou arounders), que la fase s'acave i no es quede esperant a que arriven tots els arounders que queden o a que se suiciden tots. Que penseu?

4 comentaris:

  1. No m'agrada la idea de que acabe quan siga imposible guanyar, per què no et permet continuar experimentant opcions per tal de a la següent vegada completar la fase.

    ResponElimina
  2. Suscribo el que ha dit Pepe. Si de cas, que isca en algun lloc el 'failed' o informe de que ja no pots guanyar pero que continue podentse fer el cabra.

    En quant als ponts, no recorde molt be ni el joc ni la mecanica, pero implicaria (el que es facen al precipici automaticament) el no poder ferlos en un plá per alcançar una altura major. Crec que li lleva posibilitats a poder 'aroundar' mes per la fase, pero ja dic que no recorde la mecanica del joc ni si les fases estaven pensades d'eixa manera.

    ResponElimina
  3. Pero la pasarela no pujava d'altura. De fet, es feia a la altura del piso, no puja ni un pixel.
    Potser t'has confos amb l'escalera (que si que es pot fer on rote)?

    Respecte a acavar la fase si ja es imposible, ok. Se queda com estava.

    ResponElimina
  4. Ah pos pot ser, ni recordava que havia un pont horitzontal :P
    I jo esta vesprà, a falta de wifi anava a enviarte un SMS pero al final he decidit esperar a la nit i ara ja no recorde ... ah si!
    Respecte a les músiques, que vas dos coses vas a fer? Seguirant sent la sirenita i la cantina? i ... seran midis, mods o wav-mp3-aac-etc.?

    PD. i cabró, o estas aconseguint, o faig un blog o comence a programar algo ja :D

    ResponElimina