dijous, 26 de febrer del 2009

Quasi quasi acavat

Vaja, quasi sense donar-me compte he acavat el joc. Be, realment queda ben poc. Gonna fer un repas de les novetats i del que encara falta:

Menú dins del joc
El menú que apareixerà al pulsar ESC ja està acavat. Ací teniu un scrinxot:


Continuar el que fa es tornar al joc, lo qual es lo mateix que tornar a pulsar ESC.
Reiniciar fa un fast reinici del nivell, sense passar per escenes ni pantalles previes.
Menu principal torna, pos això, al menu principal del joc.
Eixir, eix del joc.

Pausa
Ara, a part de pulsant la tecla "P", també es pot pausar el joc desde el ratolí, pulsant el botó del mig. He considerat que es prou còmode, així apenes ni fa falta tocar el teclat.


Fast forward
Com el botó de suicidi colectiu ja no valía per a res, he pensat en aprofitar el espai i implementar una funcionalitat que el MasterJail em va demanar quan va vore la primerísima beta pública del Arounders.


Pulsant el botó fareu que els arounders avancen a la velocitat del tocino, per no esperar que arriven tots quan ja està el nivell solventat (o quan es vullga). Es pot apagar i encendre. Útil per a acurtar les llargues caminates de arounders. De vegades fa gracia, vore'ls a tots corrent like locs :-D

Música
Com ja sospitava, ficar la música ha sigut coser y cantar. Espere que no me done problemes en Linux o Mac. Si tinc temps esta nit, ho provaré al Mac.

Polls en les accions
He polit un montó de polls i incongruències que hi havia en les acciones de Parar, Corda i Passarela. Ara es comporten igual (o quasi) al original. Encara no he provat tots els mapes, pero després dels nous arreglos en les accions, per ara ningún necessita refer-se. He decidit que potser inclus deixe tots els mapes like estàn, ultra facils inclosos.



Lo que falta
- Incloure totes les sequències (a part de la inicial)
- Provar tots els mapes (ja he provat about el 40%)
- Compilar i provar el joc en Mac i Linux (en Mac, a part dels últims canvis, ja està fet)

Be, pos això. Si no passa res, este cap de setmana faré un release de la versió 0.99 RELEASE 2 del joc, i quedaré a la espera de que me digau si trobeu algún poll, per a traure, per fí, 9 anys després de la última versió, la v1.0. 8-D

4 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Saps el que molaria... que al activar el FF canviara la música i se posara la de Benny Hill XD
    Anim! que ja quasi el tens, que no t'entre el sindrome "del jailgame inacabado" ;)

    ResponElimina
  3. Un xicotet apunte ara que he vist el menu eixe del ESC.

    El reiniciar i el ... bueno, tots menos el continuar et demanen confirmació, no?

    Gonna fer lloc al comp per a poder instalar el Arounders próximament :D~

    ResponElimina
  4. Lo de la música ho vaig pensar, pero la veritat es que no es necessari i per a aquest joc no tinc ganes de fer moltes coses noves.

    Respecte al sindrome del 90% acabat, ja he pasat la barrera. ;-)

    Lo de demanar confirmació abans de les accions "perilloses", ho tenía pensat però no m'havia fet l'animo d'implementar-ho. Es més, quan es en finestra pots pulsar el botó de tancar finestra quan vullgues (i la tanca). Supose que també deuria demanar confirmació. Pensaré una forma de fer-ho i si no costa molt ho faig.

    ResponElimina