dimecres, 25 de febrer del 2009

Bon progres

Hui he acavat el mòdul de sequencies, i ja funciona la primera. Les demés les aniré fent conforme puga, mirant el joc original. Havia pensat instalar-me un Win98 en el portatil viejo y gordo i així vore-ho tot like en los viejos tiempos, pero la veritat es que tardaré més que si vaig fent-ho amb paciencia en el DosBox.


També he acavat el mòdul de escriure el password, el mòdul de postfase i el mòdul de quan has fracasat. Queda fer el mòdul de credits del final, encara que igual use el mateix mòdul de sequencies.

Açò me recorda una pregunta que volia fer-vos, a vore que vos pareix millor. En el Arounders Classic, si durant una sequència pulses un boto, la acava directament. Penseu que podria ser millor que, en compte de acavar-la del tot, símplement pasara a la seguent diapositiva? o sería un fotre perque el que es vol es passar les sequències ràpidament?

El mòdul del joc encara el tinc que retocar i apuntalar un poc. Per exemple, encara no he acavat el menú que apareixerà quan es pulse ESC. I ja que parle del tema, amb aquest menú, que te un reiniciar ultrafast (no passa per sequencies ni pantalla de prefase, sino que fa un fundido i al tornar ja estas jugant de nou), ja no te trellat el suicidi col·lectiu, així que tindré que llevar el botó. En versions anteriors a la v0.97 BETA 7, versió en la que es va introduïr la acció CORDA, la barra tenía un botó menys (adjunte scrinxots per comparar). A vore si puc retocar la barra per a tornar-la a aquell estat.



I, per suposat, encara falta ficar la música, pero crec que no suposarà ningún problema.

Per altra part, abans de ficar-me amb el Arounders HD m'agradaría remakejar altre jailgame, per a perfilar un poc més l'arquitectura que estic fent. Així que si algú me deixa el codi font d'un dels seus jailgames (lowres, no ascii) i permís per a fer el remake, pos guay del paraguay.

3 comentaris:

  1. About les seqüències, jo pense el següent:

    Siga S una seqüència que té D diapositives i el temps de visualització d'una diapositiva és Tv(d), on d és el número de la diapositiva de 0 a D-1 i T un comptador de temps que val 0 quan s'inicia la visualització d'una diapositiva.

    Si en S s'inicia la visualització de la diapositiva D-1 i quan T = Tv(D-1) comença la visualització de la diapositiva D, per a solucionar el problema que tu dius es pot fer el següent:

    - quan es pulsa espai fer que T = Tv(d), on 0 menor d menor o igual D, i que es pase a la visualització de la diapositiva d+1, sempre i quan d not equal D.

    - quan es pulsa ESC fer que s'aborte S.

    Ostia puta quina rallada XD

    Vamos, que si pulses espai durant la seqüència es canvie de diapositiva i si apretes ESC que s'abandone la seqüència.

    P.D. No m'ha deixat ficar els símbols de major i menor :(

    ResponElimina
  2. Per a les sequencies, pots fer dos coses: que al pulsar una volta bote inmediatament a la seguent diapositiva (o la mateixa pero el seguent text) de manera que amb 4 o 5 clics rabiosos te les pases o fer que si mantens pulsat les passe 'fast-forward' o directament acabe amb elles.

    Respecte a lo de refer altre JailGame .. jo a banda dels dos 'major titles' ja no recorde res acabat salvo alguns ascii-games, el billy i alguna xorrà tipo facedor de tornejos. Digues (si recordes) algun easy-jail-game que t'apetisca convertit, siga de qui siga :)

    ResponElimina
  3. A mi me molaria refer el Zebiya i fer-lo més complet, amb més probes i demés... però una vegada vist el Beijing 2008 pos se te'n va la moral a terra :D

    ResponElimina