divendres, 20 de febrer del 2009

Arounders sucosets

Ale, els arounders ja saben fer totes les accions. A falta de polir street-polls, ja està tot lo important. Del modul de joc nomes queda implementar la pausa, el menu eixir i les explosions pixelades.

Per altra part he implementat un mode de zoom x2, ja que jugar a pantalla completa en un pantallón de 22" a 1680x1050 queda raro, pero en finestra queda quasi com un icono. Segurament el mode de zoom x2 serà el mode per defecte, i per linea de comandos faré que es puga triar tamany normal i pantalla completa.

Respecte a coses que s'han parlat en els comentaris: continue pensant en llevar el suicidi colectiu, ja que no es una forma ràpida de reiniciar, també te du al menú de fase fallida. El que tinc pensat es que al pulsar ESC eixca un menu en pantalla que permeta tornar al joc, reiniciar la fase ràpidament (sense mostrar sequencies ni menus pel mig), tornar al menú principal o eixir del joc. El que no faré es acavar la fase quan ja es imposible guanyar, per a que la gent puga aroundar a su gusto.

Este cap de setmana espere acavar els menus i les sequencies, i ja tindria quasi tot el joc acavat.

I en otro orden de cosas, he trobat un poll graciós en un dels shots que he publicat. A vore si algú el troba!

4 comentaris:

  1. Me pareix una millor idea lo del menú (encara que fer esplotar tots els arounders te la seua gracia :D)
    Sobre el poll... pot ser el "flying arounder" de "arounders supervitaminados"

    ResponElimina
  2. nop, no es eixe. Supose que vols dir el arounder que està mes baixet en la pantalla, que està sobre el boquete de una explosió. Eixe es veu "volant" perque es un sprite de 8x8 i la part que esta tocant terra es la voreta.

    Pero be, el poll va sobre boquetes... boquetes on no deuen estar ;-)

    ResponElimina
  3. Ja l'he trobat, ja l'he trobat... el que pasa es que no se si dir-ho per a que la resta busque XD

    ResponElimina
  4. Ah pos pot ser, ni recordava que havia un pont horitzontal :P
    I jo esta vesprà, a falta de wifi anava a enviarte un SMS pero al final he decidit esperar a la nit i ara ja no recorde ... ah si!
    Respecte a les músiques, que vas dos coses vas a fer? Seguirant sent la sirenita i la cantina? i ... seran midis, mods o wav-mp3-aac-etc.?

    PD. i cabró, o estas aconseguint, o faig un blog o comence a programar algo ja :D

    ResponElimina