dimarts, 24 de febrer del 2009

Poll o no poll?

Hui he perdut quasi tot el dia amb un poll respecte al arxiu de recursos. Ja vaig trobar problemes fa uns dies, i pensava que la culpa era del programa que monta el arxiu. Hui he trobat problemes de nou i, despres de revisar a fons el arxiu, he vist que está perfecte, així que la culpa tenía que ser de la rutina que llig el arxiu, precisament la única p**a rutina que he copiat de altre lloc perque ja feia exactament el que volia.

Al final quasi que s'ha arreglat sola (que por!), perque total, l'unic que he ficat es una comprobació de si el arxiu està en EOF (nomes comprovar-ho).

Be, a part d'aixó ja he ficat els logos del principi i les sequencies están quasi completes. Be, la lògica, perque les sequencies en sí les tindré que copiar a base de vore-les en el DosBox. Per cert, algú sap si en el DosBox es pot detindre la emulació o algo paregut, tipo pausa? es que si aprete CTRL+F5 per a fer el shot, el Arounders s'ho pren com que he pulsat una tecla i finiquita la sequencia.

Aixó me recorda que he vist, desde el DosBox, algo raro amb les sequencies: He anat a vore la sequencia del principi de la sexta fase, quan es troba a Paco, i no pasava de la primera "diapositiva". Ho he comprovat per a les demés i he vist que la única que funciona es la que hi ha antes del menú, i la del final del joc, pero a base de pulsar "espai" per a continuar. De repent he pensat que si este bug estaría sempre i mai haveu vist les escenes al complet que hi ha cada 5 fases.

Mes tard he vist que pasar de diapositiva pasa, pero igual es tira 1 minut, pel que estem igual. Qualsevol persona al esperar tant haurà pulsat una tecla (abortant la sequencia) per a continuar, i per tant, tampoc ho haureu vist. Ara vos toca a vosaltres dir-me si, al menys en el original quan jugareu antaño, les escenes de cada 5 nivells les vereu completes o nomes una "diapositiva".

Por últim, he fet un logo provisional per a JailGames, adjunte shot. A vore que vos pareix, opinions, propostes...

4 comentaris:

  1. Hi havia un logo amb la gavina que molava, pensava que estava en el pack de jailgames que va fer jaildesigner fa poc, però he estat buscant i no l'he trobat.

    Així que per mi, eixe està guay, encara que a mi me molaria que per dalt de la "es" final hi haguera un cercle roig i el cos de la gavina eixint d'ell.

    No se si m'explique, si no m'enteneu oblideu-ho.

    ResponElimina
  2. El logo mola. L'únic defecte que li veig es que IL no es llegix massa bé.
    Propostes:
    - amb dos colors per a les lletres. Vull dir JAIL d'un color i GAMES d'un altre
    - donar-li un borde a les lletres i posar JAIL amb borde A color B i GAMES amb borde B color A.
    - resaltar alguna lletra mes que altra amb color o canviant-la de tipografía.

    Obviament amb els dos colors separes JAILGAMES per tant si es vol que estiguen juntes seria millor l'ultima proposta.

    De les seqüencies la veritat es que no recorde si les veia o simplemente veia la primera diapositiva, ho sent :(

    Del DosBox supose que ja ho hauras trobat pero ací va la info (no l'he provat simplement l'he copiada)

    # Ctrl+F11 / Ctrl+F12 Disminuir/aumentar la velocidad del juego, si va demasiado rápido o demasiado lento.

    # Alt+Enter Cambiar entre ventana y pantalla completa.

    # Alt+Pausa Pausar DOSBox.

    # Ctrl+F10 Pasar el control del ratón entre Windows y DOSBox.

    # Ctrl+F5 Capturar una imagen del juego, que aparecerá en "Inicio > Programas > DOSBox-X.XX > Capture folder":

    # Ctrl+Alt+F5 Capturar una película (pulsar una vez para comenzar la grabación y otra para acabarla). Las películas aparecerán en la misma carpeta que las imágenes, y para verlas tendremos que instalar el códec que se encuentra en la subcarpeta "Video".

    # Ctrl+F9 Salir de DOSBox en cualquier momento, incluso en medio de un juego.

    ResponElimina
  3. (el que no vaig poder escriure ahir)

    El logo mola.

    En quant a lo de les diapositives ... uff, a saber, pero crec que si que es veien normalment.

    Els JailGames en el DosBox van de pena. Hi ha alguns que van be (els compilats per a windows2000 crec) pero en general fan prou pena. Jo volia documentarlos a base de captures i videos, pero vaig desistir al vore el panorama :-(

    Si nomes has de vore les secuencies, a una mala sería instalar un windows98 o MSDOS en algun comp, si es que aixo encara es pot fer.

    I de fa un parell de posts, ..., si que pica si, cabró. Esto no quedará asi (esperem).

    ResponElimina
  4. Respecte al logo: Volia que apareguera la gavina, pero si de cas de forma "logotípica" o integrada en les lletres, no una foto ni res paregut. El logo ha de tindre un aspecte el suficientment serio, pero que tampoc parega el logo de "Agromenauer Consulting". A més, el logo ha de sobreviure per si sol, sense sombres ni color. Per últim, al reduirlo ha de ser llegible, o siga, res de xicotets detalls i coses així. Prenc nota de les propostes i faré algunes versions més.

    Respecte al DosBox: Collons, dec estar cego perque no ho havia vist. De totes formes, ja vorem si me val perque al pulsat ALT el Arounders pareix que ja detectava una pulsació de tecla.

    Per últim, crec que vaig a fer cas al Designer i instalar un Win98 en el portatil, que no ho vaig comentar, pero despres de conectar el teclat intern tampoc s'instala la Ubuntu (fuck'em ell!). Com me fa perea pujar un comp del trastero, igual monte la Ubuntu en una imatge virtual VMWare. Pa compilar i fer mínimes proves no me fa falta més.

    ResponElimina